НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"
Картинка 1226120 Картинка 7363676 Картинка 6134768 Картинка 3097604 Картинка 10663401 Картинка 8644194 Картинка 2682825 Картинка 4815874 Картинка 4114090 Картинка 9946135

Работна среща на ректора с Камило Плачи и екипа на ВК „Хебър“


треньорът Камило Плачи и ръководният екип на ВК „Хебър“ (Пазарджик) в лицето на президента Александър Иванов и помощник-треньора Ангел Кошеджийски се срещнаха с ректора на Национална спортна академия „Васил Левски“ проф. Николай Изов и заместник ректора по научната и международна дейност проф. Татяна Янчева. В разговора участваха също преподавателите проф. Незабравка Генчева от катедра „Кинезитерапия и рехабилитация“ и проф. Бисер Цолов от катедра „Мениджмънт и история на спорта“.
Г-н Плачи, чиято дъщеря завърши образованието си по кинезитерапия в НСА, сподели, че благодарение на високото ниво на обучение в Академията, професионалната й реализация в Италия е изключително успешна, а колегите й са впечатлени от нейните познания и умения. 
Възможността за успешна кариера, която предоставя образованието в НСА, е и причината г-н Плачи да потърси контакт с академичното ръководство с предложение за сътрудничество от името на ректора на Университета на Саленто, гр. Лече (Италия). Висшето училище има департамент по спортни науки и е изразило интерес към партньорство с НСА в сферата на спортния мениджмънт. В отговор проф. Янчева сподели, че в НСА от години успешно се обучават студенти по европейската програма за мобилност Еразъм+, сред които и от Италия. Към Университета на Саленто ще бъде изпратен проект на договор за сътрудничество, заяви проф. Янчева.
„Магическо място, където винаги се връщам с удоволствие“, така определи Академията Камило Плачи и благодари за предоставената изчерпателна информация. 
Facebook Twitter Share