НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"
Картинка 4728128 Картинка 8096466 Картинка 3283074 Картинка 9936710 Картинка 5277276 Картинка 319586 Картинка 7995933 Картинка 328854 Картинка 3203197 Картинка 3524721

НСА и „Ню Бояна Филм“ подписаха договор за сътрудничество


Ректорът на НСА „Васил Левски“, проф. Николай Изов и изпълнителният директор на „Ню Бояна Филм“ АД, Ярив Лернер подписаха договор за сътрудничество, с който скрепиха бъдещите си съвместни партньорски дейности при реализацията на инициативи, проекти и кампании. Документът е естествено продължение на дългогодишните ползотворни взаимоотношения между двете организации и дава възможност за надграждане на постигнатото досега.
Важна част от договореностите е осигуряването на консултантска експертиза в сферите на компетентност, както и предоставяне на условия за професионално усъвършенстване на студенти, преподаватели и специалисти от практиката между двете страни.
Проф. Николай Изов използва случая да покани Ярив Лернер на честванията на 80-годишнината на Спортната академия, чиято кулминация на 2 и 3 декември ще бъдат гала-спектакъла „Полет към звездите“ в зала 1 на НДК и Международния научен конгрес „Приложни науки в спорта“.
Заедно с изпълнителния директор на „Ню Бояна Филм“ гост на НСА бе и Дейвид Найфин, старши – треньор на мъжкия волейболен отбор на Калифорнийския университет (U.T.I.), който представи своите идеи за провеждане на спортни лагери за деца и подрастващи на територията на кампуса в Студентски град. Ръководителят на катедра „Баскетбол, волейбол, хандбал“, доц. Георги Божилов и ръководителят на Центъра по доброволчество – доц. Георги Драганов запознаха госта с модернизираната учебно-спортна база, новите игрища за плажен волейбол и коментираха в подробности възможностите за осъществяване на спортните лагери.
 
Facebook Twitter Share