НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"
Картинка 10229020 Картинка 9244128 Картинка 5888778 Картинка 773680 Картинка 9447456 Картинка 12332537 Картинка 250265 Картинка 6251924 Картинка 450121 Картинка 1754248

НСА с отличия от Столична дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“

На проведената днес официална церемония по обявяване на победителите в областния етап на конкурса „Пожарникар на годината-2021“ в Столичната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ Национална спортна академия „Васил Левски“ бе отличена с почетен плакет в раздел „Партньори“.
Ректорът, проф. Николай Изов получи наградата от директора – старши комисар Веселин Гетов, която се връчва и за съществения принос на Академията в развитието на Столичната дирекция.
Със специален плакет в раздел „Партньори“ бе отличен и Валентин Добрев – директор „Административно-стопанска дейност“ на НСА за успешното взаимодействие и реализиране на областния етап от Националния конкурс „Пожарникар на годината – 2021“, проведен на базата на Академията в Студентски град.
Победител в I-ва категория „Пожарникар на годината-2021”, раздел „Пожарогасителна и спасителна дейност” е младши експерт Лъчезар Найденов- командир на екип в сектор ПГ и СД на Седма районна служба ПБЗН.
Победител в раздел „Контролна дейност” стана инспектор Ваня Тодорова – инспектор IV степен в сектор ДПК и ПД на Трета Районна служба ПБЗН към СДПБЗН.
Победител в раздел „Комплексен победител“ е комисар Любомир Баров – заместник- директор на СДПБЗН, а наградата му бе връчена от главен комисар Николай Николов- директор на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“.
В продължение на 26 години Националният конкурс „Пожарникар на годината” популяризира дейността на органите, осъществяващи пожарна безопасност и защита на населението и издига престижа на професията в обществото, ангажира  с положителна нагласа вниманието на партньори, органите на  изпълнителната власт, ръководството на МВР и медиите. Конкурсът се провежда в два етапа- областен и национален.
 

Всички


 
??????? ??? Facebook Twitter Share