НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"
Картинка 7189616 Картинка 6652946 Картинка 5967038 Картинка 1752442 Картинка 8887055 Картинка 4615467 Картинка 2168778 Картинка 9678438 Картинка 10427065 Картинка 7817777

Откриване на реновирани кабинети на катедра „Баскетбол, волейбол, хандбал“, сектор „Карате“ и служба МТО

 
Ръководството на НСА, преподаватели и служители откриха, днес, официално напълно реновираните и преоборудвани кабинети на катедра „Баскетбол, волейбол, хандбал“, сектор „Карате“ към катедра „Борба и джудо“ и служба „Материално-техническо осигуряване“ в Закрити спортни съоръжения в Студентски град.
Ректорът, проф. Николай Изов, поздрави всички за новите придобивки с пожелание да ги ползват със здраве и спокойно да провеждат висококачествен учебен и работен процес. „Всичко ново ни дава по-високо самочувствие и спокойствие и затова насочихме усилията си към модернизиране на учебната база, към преподавателите и студентите“ – заяви проф. Изов и допълни, че гордостта от свършеното е голяма, а инвестиционната програма за подобряване условията за образование, спорт и живот на академичната общност върви по план и в разписаните срокове. Забавяне се е наложило единствено при обновяването на Западния вход/изход  на Академията, поради лоши метеорологични условия.
Ректорът запозна присъстващите и с предстоящия старт на ремонта на централния корпус – Ректорат в Студентски град, чрез който се цели подобряване на енергийната ефективност и намаляване разхода на финансови средства по модела на модернизация на учебната база на Академията на ул. „Гургулят“ в центъра на София.
В летните месеци ще се реновират и откритите спортни съоръжения като лекоатлетическия тренировъчен стадион, който се ползва основно от граждани и игрищата за плажен волейбол. Ще бъде завършен стадиона за хвърляния, чието обновяване се извършва по проект между НСА, министерството на младежта и спорта и БФ Лека атлетика.


Всички


 
??????? ??? Facebook Twitter Share