НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"
Картинка 3489729 Картинка 4155330 Картинка 2247931 Картинка 9980257 Картинка 9131194 Картинка 5067834 Картинка 6247263 Картинка 2053341 Картинка 6087118 Картинка 287523

Нови придобивки за академичната общност на НСА

 
В изцяло реновирани кабинети работят вече голяма част от преподавателите и служителите в Ректората на Национална спортна академия в Студентски град.  Това стана ясно от днешната инспекция, която ръководството, начело с ректора, проф. Николай Изов и членове на Студентския съвет, направиха на продължаващите дейности по обновяване и модернизиране на кабинети и учебни зали.
В рамките на няколко месеца са ремонтирани и преоборудвани кабинетите на катедри „Теория на физическото възпитание“, „Лека атлетика“, „Мениджмънт и история на спорта“, на Центъра за следдипломна квалификация, на Учебен отдел, Финансово-счетоводен отдел и др. Направена е нова облицовка върху металните и дървени носещи конструкции, подменена е електрическата инсталация и са монтирани нови енергоспестяващи тела, положено е завършващо покритие с висока устойчивост на надраскване и изтриване, закупено и монтирано е ново обзавеждане.
„За мен е удоволствие да разбера, че се чувствате добре в новата обстановка и че имате спокойствието да вървите напред в научно-изследователската си работа. Надявам се до края на годината да изпълним повечето етапи на инвестиционната програма за реновиране на учебно-спортната база, за да посрещнем комфортно 80-годишнината на Академията, която честваме през 2022-ра.“ – заяви пред колегите проф. Николай Изов при посещението на модернизираните кабинети в някои от катедрите. Той ги информира също, че в следващия етап на плана за реновация предстои да се смени изцяло дограмата на сградата на Ректората с нова висококачествена, да се направи топлоизолация на фасадата и да бъде ремонтиран покрива. Ще бъде завършен също така Информационно-образователния олимпийски център, който ще се помещава на втория етаж в Закрити спортни съоръжения с нови учебни зали и кабинети, както и с изложбено пространство.
От името на академичната общност проф. Лозан Митев – председател на Общото събрание на НСА и ръководител на катедра „Мениджмънт и история на спорта“, благодари на ръководството и лично на проф. Изов, затова, че само за година и половина Академията се е превърнала в по-модерно висше училище, предоставящо прекрасни условия за образование и живот на своите студенти и преподаватели. 
 


Всички


 
??????? ??? Facebook Twitter Share