НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"
Картинка 401857 Картинка 7317576 Картинка 4546069 Картинка 961700 Картинка 12150264 Картинка 8679036 Картинка 3879983 Картинка 78 Картинка 3819221 Картинка 6442656

НСА и сдружение „Дупница Спорт“ със споразумение за сътрудничество

Ректорът на Национална спортна академия „Васил Левски“, проф. Николай Изов, и председателят на сдружение „Дупница Спорт“ – Георги Наумов, подписаха днес рамково споразумение за сътрудничество.

НСА е първия официален партньор на новосъздаденото сдружение, чийто съучредители са възпитаниците на Академията Даниел Александров, един от най-добрите български борци  и секретаря на спортната комисия в Община Дупница – Георги Наумов.

Сътрудничеството и съвместната дейност на двете страни по договора ще се осъществяват в областта на образованието, спорта и културата под формата на лекции, беседи, организация и участие в спортни събития, както и посещения на деца от Дупница в Национална спортна академия „Васил Левски“.

В навечерието на официалното представяне на сдружение „Дупница Спорт“, ректорът на НСА, проф. Николай Изов отправи към учредителите пожелания за здраве и енергия за осъществяване на добрите идеи и каузи. „С огромно удоволствие и чувство за отговорност приемаме и подписваме с „Дупница Спорт“ споразумението за сътрудничество, защото вярвам, че НСА като лидер във висшето спортно образование на България ще допринесе изключително много за подпомагането и насърчаването на спорта, образованието и спортната наука сред младите хора на Дупница“ – допълни проф. Изов.

Сдружение „Дупница Спорт“ ще се представи официално на обществеността на 13 септември (неделя), когато съучредителите Даниел Александров и Георги Наумов честват рождените си дни.


Всички


 
??????? ??? Facebook Twitter Share