НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"
Картинка 8394083 Картинка 2227463 Картинка 8474472 Картинка 9470090 Картинка 6048263 Картинка 6676435 Картинка 7074961 Картинка 11866939 Картинка 7832360 Картинка 9324636

Ресторант "Олимпик"

В НСА отвори врати нов ресторант - Олимпик

Ресторант „ Олимпик” е разположен в сърцето на НСА в Студентския град.

Духът на ресторанта е пропит от прекрасни картини и гледки от европейския мегаполис Марсилия и едноименния клуб – „Олимпик Марсилия”. Това е ресторант със спортен дух и настроение, не само в областта на футбола, но и във всички основни колективни спортове – ръгби, баскетбол, волейбол, хандбал, хокей на трева, крикет и други. Трите му нива създават усещането за свобода, динамика и простор.

От двете страни на ресторант „Олимпик” се намират 7 прекрасни червени тенис кортове, на които се провежда учебен процес на студентите от НСА, а в другото време играят любители срещу заплащане в сектор „ тенис” на Академията. Тенисистите са и едни от редовните наши посетители. До лятната градина се намират две мини футболни игрища, на които играят всеки ден през лятото юноши, деца и възрастни. Какво по- хубаво от това след мача да поседнеш на халба наливна бира в ресторант „Олимпик”?

Самият ресторант се намира под прекрасни липи, които през лятото създават неповторима атмосфера в лятната градина. На 50-60 метра от ресторанта се намира обширен охраняем паркинг, като това всъщност е входа на НСА откъм ул. „Бистришко шосе”.

Разполагаме с основен салон с 24 места, ВИП зала за 10 души и кафе-ниво с 6 места. Ресторантът има две камини. Лятната градина е покрита с винил на фирма „Девин”, на две нива е, има възможност да поеме 30 посетители, с което капацитетът на ресторанта през летния период е 70 места, а през зимния – 40-42 места. В основния салон и във ВИП залата, както и в лятната градина, има плазмени телевизори със сателит Булсатком за наблюдаване на спортни събития и прояви. Ресторантът разполага с интернет и директен градски телефон на VIVACOM.

Масите могат да се аранжират както за хранене на спортисти и отбори, така и за фирмени и семейни тържества, за празнуване на рождени дни и детски партита.

ВИП залата е украсена със спортни трофеи и спортни сувенири, което създава неповторим дух и атмосфера. До лятната градина се намира пещ за приготвяне на местни продукти.

Над ресторанта се намира централният ни офис, подходящо място за бизнес срещи.

Наши партньори са: бутилиращата компания „ Девин”, фирма „Топ Дринкс”, „Загорка” и „Ариана”, НСА „Васил Левски”, СКФФ „ Академик” София, БФХокей на трева, БФБадминтон, БФКрикет, БФРъгби, АФЛ, БСФС, БФЛека атлетика, Параолимпийската федерация, АУС Академик, Р-Н „Изгрев”, град София, БФ кикбокс семи контакт.

В ресторант „Олимпик” работи екип от квалифицирани специалисти. При нас ще намерите богат избор от български и международни ястия, алкохолни и безалкохолни напитки, бързо и качествено обслужване.

Ресторантът предлага :

  • -дневно меню;
  • -студентско меню;
  • -основно меню;
  • -специалитет „Олимпик”;
  • -специалитетът на главния готвач;
Посетете сайта на ресторанта: http://www.olympiquensa.com/

 

 
??????? ??? Facebook Twitter Share