НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"

Тенис кортове


Тенис клуб НСА разполага със 7 червени корта (clay) и 4 изкуствени (тартан), както и тренировъчна стена. Клуба е разположен на територията на НСА “Васил Левски” в Студентки град, считащ се за най екологично чист район. В близост до тенис кортовете се намират и игрища за футбол, както и писти за лека атлетика.

Тенис клуб НСА разполага с добра материална база включваща ресторант, съблекални, сауна и методичен кабинет, в който се провеждат семинарните упражнения на студенти със специалност тенис, извършват се видео анализи на професионални тенисисти, а също така се провеждат и международни семинари по тенис. Клуба в лицето на щатните преподаватели към сектор “Тенис” доц. Иван Димов, д-р; Доц. Цв. Захариева, д-р; гл.ас. Ел. Чолова се грижат за израстването на млади таланти с професионално обучение, както и с любители на тениса от всяка една възраст, които желаят да изпитат удоволствие от този спорт. Тренировъчните занимания които се провеждат са в 2 форми, а именно: индивидуални и групови занимания за всички възрасти.

Цени за ползване на тенис базата за сезона 2009г.

  • 1. Абонамент за една година включващ 1 час ежедневно ( при възможност и повече часове) 650лв
  • 2. Корт за един час до 17:00ч 10лв
  • 3. Корт за един час след 17:00ч 12лв

Забележка: Цената на едногодишен абонамент от 650 лв важи за заплатилите до 23.12.2008г. След тази дата цената на абонамента ще бъде актуализирана!

За повече информация на тел: 0898 289 661 - Доц. Иван Димов - мениджър на тенис базата.


Сподели във Facebook Twitter Share