НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"

НСА продължава успешното сътрудничество с Френския лицей в София

По инициатива на ръководството на Френския лицей „Виктор Юго“, в Национална спортна академия се проведе работна среща, на която бяха обсъдени важни аспекти за задълбочаване на двустранното сътрудничество между двете институции.

Директорът на лицея, г-жа Силви Лавин, изказа благодарност към Академията затова, че възпитаници на френското училище продължават да ползват качествени спортни съоръжения при провеждане на извънкласната спортна дейност. „Ръководството на нашето училище е изключително доволно от взаимното ни партньорство и се надяваме да го задълбочим чрез нови инициативи и споделяне на общи проекти“ – допълни г-жа Лавин..

Заместник-ректорът по качеството на образованието и акредитацията, проф. Апостол Славчев, поздрави гостите от името на ректора, с уверението, че НСА ще продължи да бъде коректен партньор във всички добри идеи и начинания.

Двете страни се договориха в края на месец септември да се проведе нова среща, на която конкретно да се утвърдят новите предложения за сътрудничество, като част от тях е идеята на гостите, възпитаници на НСА да провеждат стажантски практики във френския лицей в София. Коментира се също и осъществяването на общи събития по линия на олимпизма и олимпийското движение.

На срещата присъстваха още Валентин Добрев, административен директор на НСА, Васил Василев-административен и финансов директор на Френския лицей „Виктор Юго“ и г-жа Цветелина Цветанова, представител на родителския актив на училището.

    Всички новини


??????? ??? Facebook Twitter Share