НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"

Излезе новият брой на Journal of Applied Sports Sciences!

Уважаеми автори,

Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да ви съобщим, че излезе първият брой на списанието Journal of Applied Sports Sciences за 2018 г.

Списанието е достъпно и на http://journal.nsa.bg/bg/

Тези, които са заплатили абонамент, могат да получат броя от стая 505.

Ако желаете да се абонирате за двата годишни броя за 2018 г. на списанието, можете да заплатите абонамента от 40,00 лева в касите на НСА „Васил Левски“ или по банков път (IBAN: BG83 BNBG 9661 3100 1751 01).

Ако желаете да извършите банково плащане, моля да въведете следната информация за основание за плащането: Абонамент за 2018 година Списание „Приложни науки в спорта“ и името на лицето, за което се извършва плащането.

След като извършите плащането на годишния абонамент, е необходимо да направите регистрация и в сайта на списанието. Регистрационната форма може да откриете на следния линк: http://journal.nsa.bg/bg/content-registration-form/  Тези, които са се регистрирали за предходната година, не е нужно да правят нова регистрация в сайта.

Ако желаете да получите списанието си по пощата или чрез куриер, моля, свържете се с нас на електронната ни поща journal@nsa.bg, за да ви запознаем с допълнителните такси за куриерски услуги.

Бихме искали да ви информираме, че подаването на научни статии и за втория брой на 2018 година ще остане безплатно. Може да подавате ръкописите си в сайта на списанието, като се регистрирате в системата ScholarOne Manuscripts или на следния линк:

https://mc04.manuscriptcentral.com/jasportssciences

Срокът за подаване на научни статии за 2 брой на 2018 г. е 10.10.2018 г.

   Всички новини


Сподели във Facebook Twitter Share