НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"

Среща на ректора с педагози от Казанлък

На 28 септември ректорът на НСА "Васил Левски" проф. Пенчо Гешев проведе среща с представителите на Професионалната гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт в град Казанлък - инж. д-р Дечко Пейчинов, директор и Цветелина Джоргова, преподавателка по физическо възпитание и възпитаничка на НСА. На срещата присъства и председателят на Общото събрание на НСА проф. Лозан Митев.

По време на разговорите бяха обсъдени възможности за съвместно сътрудничество между двете образователни институции, свързани с развитието на спорта, квалификацията на специалисти, развитие на Олимпийското движение, обмен на информационни материали и др. Двете страни се договориха набелязаните идеи да бъдат обвързани с договор за взаимно сътрудничество, с което да се осигури перспективното развитие на контактите.

На срещата бе договорено посещение в Казанлък от представители на НСА по повод откриване на ученически олимпийски клуб в Професионалната гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт, което ще се осъществи на 12 октомври 2017.

 

   Всички новини


Сподели във Facebook Twitter Share