НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"

НСА стартира във Фейсбук безплатни онлайн тренировки по таекуондо и художествена гимнастика - https://www.facebook.com/nsabg

Във връзка с извънредната обстановка в държавата, наложила и извънредни мерки в условията на живот на всички български граждани, Национална спортна академия „Васил Левски“ стартира от днес безплатни онлайн тренировки в подкрепа на учениците и техните родители.

По инициатива на своите клубове по таекуондо и художествена гимнастика, НСА започва излъчване наживо, във Фейсбук профила си, на тренировки по двата спорта всеки ден. Важна част от тях ще е и общата физическа кондиция.

Тренировките са безплатни и всеки, който желае да се включи, е добре дошъл.

За целта посетете ФБ - страницата на НСА - https://www.facebook.com/nsabg

още днес и следете предаванията на живо.

Тренировките по таекуондо ще са всеки ден от 15,00 ч., а тези по художествена гимнастика – от 17,00 ч. Не се изисква предварителна подготовка или опит.

Трябва да се подсигури на детето безопасно пространство в дома, удобно облекло за тренировка и, разбира се, връзка към страницата на НСА във Фейсбук.

Това ще е един практичен начин децата да спортуват в домашна обстановка, която обстоятелствата налагат.

Доброто здравословно състояние, липсата на противопоказания за физическа активност и родителското разрешение и контрол са задължителни за участие в заниманията.

Участниците в заниманията практикуват на собствена отговорност и спортните клубове не носят отговорност при инцидент или травма.

В условията, в които сме поставени е много важно да продължим да бъдем физически активни.

Най-добрите експерти на НСА са на разположение! 

 

Всички


??????? ??? Facebook Twitter Share