НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"

Общото събрание на ДЕОИТ избра доц. Весела Славова за директор на Департамента

Доц. Весела Славова е новият директор на „Департамента по езиково обучение и информационни технологии“ в Национална спортна академия „Васил Левски“, след като Общото събрание на структурата я избра с мнозинство пред другия кандидат за поста доц. Николина Димитрова.

Кандидатурата на доц. Славова бе издигната от гл.ас. Вихрен Димитров, доктор – ръководител на ДЕОИТ до днес, чийто заместник тя бе в последните осем години. 

Доц. Славова благодари на своите колеги за гласуваното доверие и изрази надежда, че всички ще продължат да работят заедно в дух на толерантност и взаимна етика  с цел издигане нивото както на учебно-научния процес, така и на престижа на НСА.

Преди избора Събранието прие единодушно отчетния доклад на гл. ас. Вихрен Димитров за дейността на ДЕОИТ за периода 2015-2019 г. и избра за председател на Общото събрание в следващите 4 години гл. ас. Лейла Димитрова, доктор.

Ректорът, проф. Николай Изов, прие, по-късно, в кабинета новоизбрания директор на Департамента и неговия предшественик, като отправи пожелания за спокойна и ползотворна бъдеща работа с приемственост във всичко положително, направено досега.


Всички


??????? ??? Facebook Twitter Share