НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"

Катрин Тасева е „Студент на годината`2019“ в професионално направление „Спорт“

Третокурсничката във факултет „Спорт“ на НСА Катрин Тасева стана носител на приза „Студент на годината`2019“ в професионално направление „Спорт“ на престижната класация на Националното представителство на студентските съвети в България.

Носителката на Световната купа по художествена гимнастика на лента и топка, за тази година, не можа да присъства на 13-тата церемония по награждаване, поради ангажименти в страната. От нейно име отличието получи заместник-ректорът на НСА по научната и международна дейност, проф. Татяна Янчева, която благодари за престижната награда, припомняйки, че Национална спортна академия „Васил Левски“ създава най-добрите условия на елитните спортисти за съвместяване на спортна кариера и получаването на качествено образование.

На церемонията в Студентския дом присъстваха ректорът, проф. Пенчо Гешев и заместник-ректорът по учебната работа, проф. Николай Изов.

Призът „Студент на годината`2019“ получи Иван Маринов – магистър в Техническия университет.

Тазгодишното събитие на НПСС се проведе в голямата зала на Националния студентски дом. Само за година и половина тя бе възстановена от пожар след кампания на BTV, радио N-JOY и труда на много студенти доброволци.

 

 

 

Всички


??????? ??? Facebook Twitter Share