НАЦИОНАЛНА СПОРТНА АКАДЕМИЯ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ"

Висок интерес към НСА в „Панорама на университетите“

Представители на Национална спортна академия „Васил Левски“ взеха участие в „Панорама на университетите“, която се проведе в Благоевград по съвместната инициатива на общината и Центъра за личностно и творческо развитие на децата.

Преподавателите гл. ас. Мариана Борукова и ас. Емилия Витанова, както и студентите Емилия Кирилова и Любомир Георгиев, представиха пред кандидатстудентите от региона възможностите за обучение в НСА.

В рамките на определеното за презентацията време абсолвентите от региона и техните родители бяха запознати с важни детайли за обучението и специалностите в НСА. Преподавателите поставиха акцент върху спецификата и преимуществата, които отличават Академията от другите университети, а така също и възможностите за участие на студенти по проекти и международни програми.

В интервю за местното радио, гл. ас. Мариана Борукова изтъкна 75-годишната образователна традиция и опит на Академията и представи НСА, като единственото специализирано висше училище в България, което предлага образование на университетско ниво по три основни направления - спорт, физическо възпитание и кинезитерапия.

По време на Панорамата НСА бе сред университетите, предизвикали най-висок интерес и най-много въпроси от присъстващите кандидатстуденти и техните родители.

В изложението участваха общо  14 университета от цялата страна.
   Всички


Сподели във Facebook Twitter Share